PROJECTE URBANITZACIÓ ELS MASOS. COMA-RUGA/EL VENDRELLMasos Oest (66 vivendes) i Masos Sud (99 vivendes)


Posicionament GEVEN (Grup Ecologista del Vendrell i Baix Penedès). Segueixen les polítiques de nul respecte al territori. (LINK)

Des del GEVEN volem denunciar aquesta nova agressió mediambiental i reclamem un canvi de rumb en la planificació urbanística per part de les administracions, ja que l’actual Pla General d’Ordenació Urbana, sota el que s’empara aquest projecte, és del novembre de l’any 2000. Elaborat en el context de plena bombolla immobiliària, aquest POUM preveu urbanitzar centenars d’hectàrees agrícoles i forestals del municipi similars al projecte dels Masos. Per això, és urgent i necessari un nou POUM que reverteixi aquesta situació, desclassifiqui i protegeixi els sectors urbanitzables no desenvolupats d’interès natural i paisatgístics i planifiqui el territori sota les premisses de la sostenibilitat i que es tradueixi en qualitat de vida dels ciutadans.DOCUMENTACIÓ TÈCNICA (PDF)


Comissió Territorial d´Urbanisme del Penedès. Sessió 7 (Febrer 2020). Veure pàgines 26-31ACCIONS (LINK)


Recollida de signatures en oposició al projecte a la plataforma change.org. 764 signatures (25.02.21)NOTÍCIES RELACIONADES (LINKS)


DIARI DE TARRAGONA. Veïns de Coma-ruga demanen aturar una nova urbanització.

RADIOTELEVISIÓ EL VENDRELL. Avancen els tràmits. Posicionament de l´Ajuntament del Vendrell ("Això està dat i beneït"). Paga la pena escoltar a la regidora d´urbanisme. (VÍDEO)